I jakten på tomten

Vi har bestämt oss för att bygga hus! Nu letar vi bara efter den perfekta tomten.
Vi hittade en stor tomt i grannkommunen, 15min från våran stad där vi jobbar. Men det visade sig att om vi skall bo där måste vi flytta barnen från deras förskola. Och åka en himla omväg! Så roligt tycker jag inte det är att köra bil.
Så nu har vi fått leta på nytt. Och då det inte växer tomter på träd så lär det ta ett tag innan den kommer nya. Men! Jag lyckades lura med Daniel till ett ställe. Vi har pratat om området ett tag innan men kom oss aldrig iväg på visning och det liksom rann ut ur sanden. Men det är ett ställe som vi brukade åka till när vi var yngre för att bada, i en sjö. 15min från stan. Lite krokig väg att köra men. Där finns ett område, ligger tre hus där redan, är lite svårsålt då det är utanför stan men jag gillar det där uppe. Gångavstånd till bad (sjö). Hur som helst så fanns det en större tomt kvar som vi var och kollade på idag. Och det verkar faktiskt lovande!!! Tomten är det första huset på vänster sida vid infarten till området.
Vi vet inte priset på tomten än, skall höra med mäklaren, VA ansluten ingår i tomtpriset och är kommunalt vilket är SKÖNT!
Håll tummarna för att det är något för oss!

★ Tomten | | Kommentera |
Upp