Golvet

Golvet har dom lagt i vissa rum nu. Jädrans va snyggt det blir! Lister skall ha sätts upp denna veckan, och nästa vecka kommer målaren. Längtar! 
Köket har vi även fått höra att det kommer i slutet utav oktober. Dock vill våra snickare att det skall komma tidigare så Eksjöhus försöker snabba på Vedum som vi beställt köket ifrån. 
 
 
Sjukdomarna fortsätter. Elton fick ju magsjuka förre veckan. Spydde endast i en dag som tur var. Så på torsdag kväll åkte jag och barnen ner Till Göteborg till barnens farmor och farfar för en lite minisemester då pappa Daniel jobba hela helgen.
På fredag förmiddag fick Molly hög feber med feberyror på nätterna som gjorde en riktigt skraj. Så på måndagen vart det en sväng till vårdcentralen, grov halsfluss hade tjejen så nu blir den antibiotika för hela slanten. Fått varit hemma från förskolan hela veckan, och idag så fick Elton feber SÅKLART! När kan sjukdomarna ta slut? 
 
Hur som helst så hade vi det ändå bra i Göteborg. Med alvedon och massor av glass. Jag och svärmor har även börjat bygga ett barbiehus till Molly som hon skall få när vi flyttat. Än så länge har vi sågat ut alla delar och målat dom. 
 
 
 
★ Huset, ♡ Familjen | |
Upp