31 dagar kvar och är orolig!

Nu  är det bara 31 dagar kvar tills slutbesiktningen är. Och jag är ganska nervös. Vi var uppe vid huset igår med svärföräldrarna, och det är en del kvar. Inget rum hade börjats målas, listerna satt uppe med var ej vitmålade. Jag hoppas verkligen inte att det blir försenat! Nu jobbar ju säkert betydligt snabbare än en amatör men man blir fortfarande lite skraj att det inte skall bli klart i tid.
Köket kunde inte skyndas på så det kommer i slutet av oktober, inget att göra åt det men börjar bli lite tajt med tid.
 
Ni andra som byggt med Eksjöhus, har det varit såhär för er med? Hann det bli klart i tid?

★ Huset | |
#1 - - Christoffer Olsson:

Hos oss är det 10 dagar kvar till slutbesiktning och det har varit mycket kvar för entreprenörerna. Plattsättarn har jobbat i helgen för att hinna med, elektrikern håller på för att hinna bli klar till onsdag och VVS har inte ens påbörjat arbetet förutom rördragningen. Så det känns som det är mycket som ska ordnas på dessa 10 dagar. De säger dock att det är tight men att de hinner.

Vi gör mycket själva och hoppas naturligtvis hinna klart själv också även om vårt arbete inte påverkar en slutbesiktning så skulle det kännas tråkigt att ha lister kvar att montera efter att man flyttar in i ett hus :)

Upp